Examentraining

Examentraining2019-03-28T10:01:39+01:00

Meld je meteen aan

Na het invullen van het formulier nemen wij contact met u op.

ZO Geslaagd

Eindexamenleerlingen hebben maar één hoofddoel: ZO goed mogelijk slagen voor het eindexamen.  Met onze Examentrainingen helpen wij om dat doel te verwezenlijken. De Examentrainingen worden aangeboden op alle niveaus. In een zeer korte tijd beheers je de stof en ga je met alle zelfvertrouwen het examen in.

Starten bij het begin

Aan de hand van een aantal thema’s wordt er stapsgewijs opgebouwd richting het eindniveau. Om op het examen goed te scoren is een goede basis van de theorie noodzakelijk. We beginnen dus met het leggen van een goede theoretische basis, gevolgd door kort de basisvaardigheden te trainen. Met onze ondersteuning zullen we samen met verschillende examenopgaven aan de slag gaan en bouwen de coaches de ondersteuning geleidelijk aan af. Zodra alle thema’s zijn behandeld, wordt het eindniveau van de leerling getoetst aan de hand van een oefenexamen. Het gemaakte oefenexamen wordt samen met de coach geëvalueerd en geanalyseerd aan de hand van gemaakte fouten en denkstappen. Tot slot worden in een bijles setting de laatste vragen van de leerling in detail uitgewerkt en uitgelegd.

Persoonlijk en betrokken

Tijdens onze examentrainingen staat de persoonlijke begeleiding van de leerling centraal. Aan de hand van kleine groepen spelen we bewust in op het leerrendement en leeropbrengst van het individu. In tegenstelling tot alle andere instituten beleven wij onze meerwaarde in de persoonlijke aandacht die elke leerling verdient.

Waarom ZO?

  • Opbouwend lesmateriaal
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding
  • Ervaren coaches
  • Tips & Tricks

Ik ben bij ZO gaan werken, omdat het een geweldig gevoel geeft echt iets voor leerlingen te kunnen betekenen. En het allermooiste is als de leerlingen door mijn hulp leren nog leuk gaan vinden ook!” – Jeanita Berkhout, Zo-Coach

Tarieven

De kosten voor het gehele traject zijn €295,-.

Onze gelukkige klanten


Zo Geleerd heeft geleverd. Dank jullie wel ZO. Groet, Pauline

Pauline

Ik wil jullie via deze weg bedanken voor het aandeel wat jullie hebben gehad in het behalen van zijn havo diploma. Met vriendelijke groet, Karin.
Karin

Na een eindsprint heeft Sam zijn diploma binnen met uiteraard jullie fantastische hulp. Dank jullie wel Zo Geleerd. Groetjes, Alex.
Alex

Grote dank voor al jullie hulp dit jaar. Hij is over met een prachtige lijst. Met groet, Sandra.
Sandra
Een 8 voor wiskunde. Wilde dit even met jullie delen. Liefs, een blije moeder.
Een blije moeder

Het professionalisme bij Zo Geleerd straalt ervan af! Zo blijkt ook uit het behaalde resultaat. Een hele fijne zomervakantie toegewenst. Met vriendelijke groet, Pieter.
Pieter

Het was moeilijk, maar door jullie professionele hulp is het uiteindelijk toch goed gekomen. Dank is groot. Vincent
Vincent